Monumente funerare Brasov - Funeris

#împreună

Suntem aici pentru dumneavoastră, consecvenți în a continua misiunea Funeris, Viață după viață!

În contextul pandemiei generată de Covid-19, echipele Funeris își desfășoară activitatea în condiții de maximă siguranță individuală și socială, în conformitate cu toate măsurile adoptate de către autorități.

VĂ ASIGURĂM DE TOT SPRIJINUL NOSTRU!

10 reguli in execuția lucrărilor funerare

Considerăm că diviziunea muncii este foarte bună pentru că duce la dezvoltarea, la evoluția indivizilor precum și a societății. Fiecare entitate, fie ea fizică sau juridică se specializează pe o anumită direcție și contribuie la dezvoltarea acesteia. Concret, dacă ai nevoie să-ți construiești o casă nu angajezi o echipă de muzicieni, ci una de constructori. Sau dacă dorești un monument funerar nu apelezi la o firmă de construcții drumuri și poduri, ci la o firmă specializată în domeniul monumentelor comemorative.

Noi am ales sa contribuim la evoluția societății prin realizarea de lucrări funerare din marmură și granit în scopul aducerii aminte a celor care au trăit înaintea noastră și care astăzi nu mai sunt printre noi. Lucrăm cu pasiune, profesionalism și responsabilitate, iar prin fiecare monument pe care îl montăm în cimitir sau în orice zonă dedicată dorim să creem frumosul, liniștea sufletească, să invităm la meditație și comemorare.

Pentru ca o lucrare funerară să-și îndeplinească scopul pentru care a fost creată, sunt câteva reguli care trebuie respectate de orice specialist în montajul monumentelor funerare. În caz contrar  pot exista consecințe neplăcute în timp, precum: înclinarea monumentului funerar, ruperea fundației  și altele care, cu siguranță, nu sunt de dorit.

Ca și beneficiar, nu trebuie să fiți specialist în domeniu, pentru ca, așa cum am afirmat, diviziunea muncii este bună, însă este indicat să aveți câteva informații minimaliste pentru a vă asigura că ați făcut alegerea cea bună asupra echipei care se va ocupa de lucrarea funerară dorită.

Astfel în etapa realizării fundației monumentului sunt vitale următoarele activități:

1. decopertarea terenului unde urmează să fie montat monumentul funerar;
2. cofrarea, respectându-se dimensiunile;
3. folosirea de agregate din stația de sortare spălate de impurități;
4. respectarea rețetarului de pe sac la pregătirea cimentului;
5. armătura să fie realizată luându-se în considerare greutatea monumentului, iar în cazul lucrărilor atipice, suplimentarea armăturii;
6. planeitatea fundației (pentru ca apa să se elimine, nu să rămână pe monument, iar în timp să producă erodarea acestuia).

În etapa montajului propriu-zis atenția trebuie îndreptată spre următoarele puncte:

1. respectarea cotelor inițiale;
2. adezivii utilizați să fie de calitate și specifici materialului;
3. monumentul funerar în sine să fie prevăzut cu găuri de fixare și bolțuri metalice.

În etapa de recepție a lucrării funerare:

1. verificarea finisajelor și a etanșării pieselor monumentului funerar.

Iar în final, trebuie cunoscut că un furnizor serios, profesionist, oferă garanție pentru lucrarea executată, aceasta fiind prevăzută în contractul semnat cu beneficiarul înainte de începerea lucrării.

Oferta speciala

Pentru toate contractele care se încheie pana în 25.02.2021 cu termen de finalizare în vara aceluiași an, va oferim:

- un VOUCHER în valoare de 1.000 lei;
- plata în rate de la 12 la 18 luni.

Pentru detalii, va rugam, contactați-ne
la 0722 564 439

sau

citiți mai multe aici.

Despre noi

Monumentul comemorativ este destinat aducerii aminte, are rolul de a păstra în amintirea noastră evenimente trecute de o importanță deosebită sau oameni dragi, oameni care au avut și care, deși nu mai sunt prezenți printre noi, au o însemnătate foarte mare pentru noi... 

citeste mai mult

     

Portofoliu Funeris

Contact

Detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre puteți afla prin intermediul datelor noastre de contact afișate mai jos:

Str. Timișul Sec, nr. 50, loc. Brașov, jud. Brașov

Tel.: 0722 564 439

Mail: funerisbrasov@gmail.com