Monumente funerare Brasov - Funeris

#împreună

Suntem aici pentru dumneavoastră, consecvenți în a continua misiunea Funeris, Viață după viață!

În contextul pandemiei generată de Covid-19, echipele Funeris își desfășoară activitatea în condiții de maximă siguranță individuală și socială, în conformitate cu toate măsurile adoptate de către autorități.

VĂ ASIGURĂM DE TOT SPRIJINUL NOSTRU!

14 idei utile la achiziția unui monument

Iată care sunt elementele principale pe care trebuie să le cunoașteți atunci când doriți să achiziționați un monument funerar:

 1. De preferat orientați-vă după piatra de granit sau marmură, sunt mult mai rezistente în timp și de ce să nu luăm în considerare și faptul că sunt mai estetice, oferă un plus de eleganță. Iar dacă vă decideti să ne alegeți pe noi, trebuie să știți că oferim  garanția cea mai mare de pe piată, respectiv de 10 ani pentru lucrări din această categorie.
 2. Mozaicul are o durată de viată mică în comparație cu marmura și granitul fiind un material compozit, respectiv un amestec de ciment și mozaic de marmură. Mai trebuie să știți, că în timp există și riscul apariției de crăpături și fisuri. De asemenea presupune costuri ridicate de întreținere pentru că este predispus la depuneri de mușchi și licheni.
 3. În cazul în care prețul este motivul pentru care doriți să alegeți mozaicul în detrimentul marmurei sau granitului, este bine să mai știți că un monument din mozaic are un preț destul de apropiat cu cel al unui monument din granit. Diferențele de preț sunt mici între cele două tipuri de materiale, în schimb beneficiile pe care le aduce un monument din granit sunt net superioare acestei  diferențe de preț.
 4. Monumentul din granit este cel mai rezistent la ciclurile de îngheț – dezgheț.
 5. Are cele mai spectaculoase forme și nuanțe de culori - roz, verde, albastru, gri, maroniu, alb, negru.
 6. Monumentul din granit este cel mai usor de întreținut, chiar fără soluții speciale de curățat.
 7. La un monument din granit prețul variază și în funcție de culoare, granitul negru avand prețul cel mai ridicat, însă pe de altă parte are o eleganță și sobrietate de neegalat.
 8. Monumentele din granit sunt realizate și în regim de serie ceea ce duce la un preț bun per unitate.
 9. Se pot executa și unicate realizate în funcție de preferințele și ideile clientului.
 10. Datorită durității și densității  pe cm2 a granitului, se pot realiza monumente  cu grosimi relativ mici, obținându-se astfel prețuri substanțial mai bune în comparație cu marmura.
 11. Astfel putem afirma că monumentul din granit este produsul numărul 1 în domeniul monumentelor comemorative.
 12. Monumentul din marmură il egalează pe cel din granit în ceea ce priveste esteticul, calitatea și durabilitatea.
 13. Marmura are o paletă mai redusă de culori decât granitul, însă cu siguranță puteți găsi o nuanță plăcută dacă doriti să alegeți marmura pentru un monument funerar. Regăsiți monumentul din marmură în nuanțe precum alb venat, gălbui, roz pal, roz intens.
 14. Monumentele din marmură pot fi realizate doar pe comandă și prin urmare timpul de livrare este puțin mai mare decât în cazul monumentului din granit și de asemenea prețul este mai ridicat comparativ cu granitul.

În randurile de mai sus am expus o parte din aspectele pe care ar trebui să le aveți în vedere la cumpărarea unui monument funerar. Pentru detalii suplimentare sau pentru o estimare de preț, vă rugăm contactați-ne cu încredere.

Oferta speciala

Pentru toate contractele care se încheie pana în 25.02.2021 cu termen de finalizare în vara aceluiași an, va oferim:

- un VOUCHER în valoare de 1.000 lei;
- plata în rate de la 12 la 18 luni.

Pentru detalii, va rugam, contactați-ne
la 0722 564 439

sau

citiți mai multe aici.

Despre noi

Monumentul comemorativ este destinat aducerii aminte, are rolul de a păstra în amintirea noastră evenimente trecute de o importanță deosebită sau oameni dragi, oameni care au avut și care, deși nu mai sunt prezenți printre noi, au o însemnătate foarte mare pentru noi... 

citeste mai mult

     

Portofoliu Funeris

Contact

Detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre puteți afla prin intermediul datelor noastre de contact afișate mai jos:

Str. Timișul Sec, nr. 50, loc. Brașov, jud. Brașov

Tel.: 0722 564 439

Mail: funerisbrasov@gmail.com