Monumente funerare Brasov - Funeris
Furnizor național de monumente comemorative

Oferta speciala

Vom reactualiza în scurt timp oferta noastră.
Între timp, dacă aveți întrebări despre produsele și serviciile noastre,
ne puteți contacta la numărul:

0722 564 439

 

Avantajul capacelor din granit cu extensie

De-a lungul activităţii noastre din domeniul montajului, întreţinerii şi reparaţiilor monumentelor funerare, am identificat o diversitate de situaţii problematice, cu grade de complexitate diferite cărora era necesar să le găsim rezolvare.

Fiecare lucrare pe care am realizat-o, fie că a fost executarea integrală a unui monument funerar, fie un proiect ce viza restaurarea unui monument existent, a constituit o provocare în a identifica cea mai bună soluţie tehnică. O soluţie care sa dureze în timp şi care, nu în ultimul rând, să îndeplinească scopul monumentului funerar, acela de aducere aminte, de comemorare a celor dragi fiecăruia dintre noi, care au plecat într-o altă lume, nădăjduim, mai bună.

Astfel, am venit în întâmpinarea nevoilor din această sferă cu o idee pe care am transpus-o în practică şi care reprezintă o inovaţie în domeniu.

Am găsit o soluţie viabilă şi nu în ultimul rând, foarte avantajoasă pentru consolidarea unei structuri din mozaic, al cărei capac s-a deteriorat.

În loc să ataşam monumentului tot un capac din mozaic ce va avea aceeaşi soartă într-un timp relativ scurt, am folosit capacul de granit cu extensie.

 

ÎNAINTE de aplicarea capacului din granit DUPĂ aplicarea capacului din granit

Capacul de granit cu extensie este un produs realizat prin aplicarea unei rame (extensii) de granit pe capacul standard din granit, putând fi astfel adaptat oricărei dimensiuni existente a monumentului de mozaic.

Odată cu realizarea acestei lucrări, structura de mozaic beneficiază de o protecţie suplimentară, împiedicând măcinarea şi degradarea acesteia. Granitul fiind rocă naturală, nu se macină şi nu se crapă aşa cum se întâmplă cu mozaicul, iar plusul, precum am menţionat, este atât prelungirea vieţii întregii structuri din mozaic, cât și un aspect mult mai plăcut pentru întreaga lucrare.
Oferim o garanţie de 15 ani pentru capacul din granit.

 

ÎNAINTE de aplicarea capacului din granit DUPĂ aplicarea capacului din granit

 

Pentru alte detalii, contactaţi-ne la numărul 0722 564 439 sau accesaţi pagina noastră de Contact.

Despre noi

Sunteți în căutarea unui furnizor serios, implicat, profesionist pentru realizarea unui monument din granit sau marmură? Contactați-ne cu încredere și vom stabili toate detaliile necesare pentru a răspunde nevoii dvs. Asigurăm montajul monumentului comemorativ oriunde în țară. Echipele noastre de specialiști se deplasează...

citește mai mult

     

Pentru informații despre monumentele comemorative, serviciile și ofertele Funeris contactați-ne cu încredere la 0722 564 439 sau accesați pagina noastră de contact.

Portofoliu Funeris

Contact

Detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre puteți afla prin intermediul datelor noastre de contact afișate mai jos:

Str. Timișul Sec, nr. 50, loc. Brașov, jud. Brașov

Tel.: 0722 564 439

Mail: funerisbrasov@gmail.com