Monumente funerare Brasov - Funeris

#împreună

Suntem aici pentru dumneavoastră, consecvenți în a continua misiunea Funeris, Viață după viață!

În contextul pandemiei generată de Covid-19, echipele Funeris își desfășoară activitatea în condiții de maximă siguranță individuală și socială, în conformitate cu toate măsurile adoptate de către autorități.

VĂ ASIGURĂM DE TOT SPRIJINUL NOSTRU!

Beneficii la achiziția monumentului iarna

Cu toţii am auzit, cel puțin o dată, de popularul proverb “Omul înţelept îşi cumpără iarna car şi vara sanie”. Are vreun sens existenţa acestei vorbe în înţelepciunea poporului român? Noi spunem da, categoric.

Proverbul defineşte omul prevăzător, care gândeşte în viitor, care este conştient că este necesar să-şi anticipeze nevoile pentru că astfel are timp suficient să găsească cele mai bune soluţii, atât din punctul de vedere al produsului sau al serviciului, cât şi al preţului. Descrie omul căruia îi place să fie pregătit în toate situaţiile sau în cât mai multe situaţii.

Şi în cazul achiziției unui monument funerar, este indicat să începeți să culegeți informații din timp. Iar anotimpul rece este cel mai potrivit în acest sens. De ce? Vă vom răspunde în cele ce urmează:

  • Iarna este un anotimp în care nu se poate executa montajul unui monument la cimitir tocmai din cauza condițiilor de climă, insă dvs. aveți posibilitatea de a căuta cel mai bun raport calitate, preț, beneficii. Aveți timpul necesar de a alege între modelele de monumente funerare, tipul pietrei, accesoriile funerare, precum felinare, vaze, crucifixe, etc.
  • Dacă veți dori un monument comemorativ unicat veți câștiga timp, execuția acestuia fiind de durată mai mare decât un monument funerar standard.
  • Aveți posibilitatea de a alege termenul de finalizare al comenzii.
  • În sezonul rece cererea de monumente funerare este mai mică și astfel dvs. puteți beneficia de promoții, reduceri, cadouri.
  • O comandă fermă a unui monument funerar în timpul anotimpului rece aduce după sine si posibilitatea negocierii prețului, al valorii avansului și a modalității de plată.
  • La modul general sezonul rece este perioada noutăților, inovației pe piața monumentelor comemorative – produse noi, abonamente de întreținere a monumentului comemorativ, tratamente de curățare și întreținere a monumentelor.

Oferta speciala

Pentru toate contractele care se încheie pana în 25.02.2021 cu termen de finalizare în vara aceluiași an, va oferim:

- un VOUCHER în valoare de 1.000 lei;
- plata în rate de la 12 la 18 luni.

Pentru detalii, va rugam, contactați-ne
la 0722 564 439

sau

citiți mai multe aici.

Despre noi

Monumentul comemorativ este destinat aducerii aminte, are rolul de a păstra în amintirea noastră evenimente trecute de o importanță deosebită sau oameni dragi, oameni care au avut și care, deși nu mai sunt prezenți printre noi, au o însemnătate foarte mare pentru noi... 

citeste mai mult

     

Portofoliu Funeris

Contact

Detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre puteți afla prin intermediul datelor noastre de contact afișate mai jos:

Str. Timișul Sec, nr. 50, loc. Brașov, jud. Brașov

Tel.: 0722 564 439

Mail: funerisbrasov@gmail.com