Monumente funerare Brasov - Funeris
Furnizor național de monumente comemorative

Oferta speciala

Vom reactualiza în scurt timp oferta noastră.
Între timp, dacă aveți întrebări despre produsele și serviciile noastre,
ne puteți contacta la numărul:

0722 564 439

 

Despre noi

monument funerar granit monument funerar granit monument funerar granit negru

Funeris – furnizor național de monumente comemorative

Sunteți în căutarea unui furnizor serios, implicat, profesionist pentru realizarea unui monument din granit sau marmură? Contactați-ne cu încredere și vom stabili toate detaliile necesare pentru a răspunde nevoii dvs. Asigurăm montajul monumentului comemorativ oriunde în țară.

Echipele noastre de specialiști se deplasează pe întreg teritoriul Romaniei, fiind setate să vă ofere lucrări funerare de o înaltă calitate.

Dvs., aveți suficiente motive de tristețe o dată cu pierderea unei persoane dragi. Noi, dorim să vă oferim un strop de bucurie în momentul în care veți vedea rezultatul – un monument comemorativ armonizat întru totul cu viziunea dvs. și cu viața persoanei dragi pe care o comemorați.

Echipa Funeris, prezentă în orice colț al tării aveți nevoie de ea!

Funeris – Viață după Viață

Monumentul comemorativ este destinat aducerii aminte, are rolul de a păstra în amintirea noastră evenimente trecute de o importanță deosebită sau oameni dragi, oameni care au avut și care, deși nu mai sunt prezenți printre noi, au o însemnătate foarte mare pentru noi.
Dorim ca la infinit, Viață după Viață, generație după generație, să dăinuie amintirea celor iubiți, neprețuiți ai noștri. De aceea, alegem monumentul funerar ca mijloc al rememorării, al comemorării vieții lor.

Monumentul comemorativ este construit cel mai adesea din piatră, fie că este granit, marmură, gresie, caracteristicile fizice ale acesteia semnificând durabilitatea în timp, rezistența. Monumentul funerar poate îmbrăca forme diferite, în funcție de credințele, valorile sau modul de viață a persoanei în memoria căreia se construiește monumentul funerar.

Noi, echipa Funeris, suntem specialiștii de care aveți nevoie în aceste momente. Vă oferim sprijin și consultanță pentru a alege monumentul reprezentativ din granit sau marmură precum și accesoriile funerare care să se armonizeze cu forma și materialul monumentului comemorativ.
De asemenea vă oferim servicii ca: gravarea sau inscripționarea monumentului comemorativ, fotoceramică și fotogravură, iar ulterior întreținerea monumentului și a mormântului.

Suntem prezenți, suntem profesioniști, respectăm viața după viață. Suntem echipa Funeris.

Funeris - Certificari

Suntem orientați spre dezvoltare și evoluție continuă în tot ceea ce facem. Dorim să-i asigurăm pe toți cei care ne acordă încrederea și colaborează cu noi, cu echipa Funeris, de calitatea produselor și serviciilor pe care le furnizăm.
Astfel garanția de 10 ani pe care o livrăm o dată cu fiecare lucrare funerară finalizată, am certificat-o prin înregistrarea mărcilor Funeris și Viață după Viață.

Suntem tot noi, echipa Funeris, ce vă sprijinim și contribuim la comemorarea Vieții după Viață!

 

Despre noi

Sunteți în căutarea unui furnizor serios, implicat, profesionist pentru realizarea unui monument din granit sau marmură? Contactați-ne cu încredere și vom stabili toate detaliile necesare pentru a răspunde nevoii dvs. Asigurăm montajul monumentului comemorativ oriunde în țară. Echipele noastre de specialiști se deplasează...

citește mai mult

     

Pentru informații despre monumentele comemorative, serviciile și ofertele Funeris contactați-ne cu încredere la 0722 564 439 sau accesați pagina noastră de contact.

Portofoliu Funeris

Contact

Detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre puteți afla prin intermediul datelor noastre de contact afișate mai jos:

Str. Timișul Sec, nr. 50, loc. Brașov, jud. Brașov

Tel.: 0722 564 439

Mail: funerisbrasov@gmail.com